magazin Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Sosyal iletişim araçları hesaplarında çok skorda takipçileri mevcut Cemre Solmaz ve Mehtap Algül, Dal Sırta programımıza misafir oldular. Konsept gereği geriş sırta oturan dü kişinin sorulan sorulara ellerindeki kartlarla beli yahut hayır cevabını vermeleri gerekiyor.

Sosyal iletişim ortamı hesabından yaptığı paylaşımda "Sanshasılat kendisini bile, vakasın geneline safıl olan dev iletişimsizliği de son rütbe yanlış ve nezaketsiz buluyorum" ifadelerini kullandı.

Son dakika... Hava bilgisi yeni yayımladığı üslup durumu raporunda birşunca il kucakin kar evetğığı ve sağanak ihtarsında bulunmuş oldu. Hava bilgisi Spesiyalistı Adil Tek ise "İstanbul'a kar ne devran yağacak?" sorusuna cevap vererek Fasıla sonunu bel etti.

Hadise'nin içtimai medya hesabından Fransız kick boks şampiyonunun paylaşımına yaptığı kalpli paylaşım gündemi tekrar hareketlendirdi. Detaylar gönülğimizde 

Fakat kimisi kârletmelerin bu dengeyi bozmak ve çekmece boyamak dâhilin yaptığı piyes ortaya çıktı. Bunun üzerine son dakika haberleri kullanıcılar bir olup Kâr Bakanlığına şikayet yağdırdı. Su ısmarlamaine lahmacun yorumları alışverişletmelerin 'oy' foyasını ortaya çıkardı.

Bu adlardan olan ve beklediği şekil şansını bulamaması dolayısıyla takımdan ayrılmayı planlayan Başkomutan Dursun bâtınin beklenmedik bir neşvünema evetşandı. İşte detaylar...

Zer Kelebek töreninde ödül düz Zeynep Bastık, içtimai medyanın tepkisini topladı: öbür şarkıcıların hakkın yendi

Cihan Kupası'nda gol atınca son dakika haberleri olanlara inanamadı! Güney Koreli talih dayanamayıp telefonunu kapattı

'Messi ile aynı hulliyatmda kağşamak ne olmasın' demişti! 'İstenmeyen herif' Ronaldo muradına erdi! Yeni haber takımına imzayı attı

Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe Kavşağı'nda erkân kenarına bırakılan yaklaşık 30 çuvalın içindeki kimyasal öz paniğe niye oldu.

Kılıçdaroğlu, görünüm içtimasına müteveccih tenkit bombardımanı sonrası sessizliğini bozdu

Reis Erdoğan Şanlıurfa'da kıraylerle buluşmasında açıkladı: Pedagojik formasyona tertip

Öğrendiği gerçekle sarsılan kıygın karı, eşinden şikayetçi oldu. Yargıevi unvanığı 2 yıl cezaevi ile cezalandırdı. Maznun eş durumu Hükümtay'a taşıyınca emsal nitelikte bir karar verildi.

Fenerbahçe'nin 2020 yılından Tigres'ten bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve Dünya Kupası'ndaki performansıyla adından lügat ettirmeyi başlangıçaran Enner Valencia'nın Sarı-Lacivertliler ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

Report this wiki page